secure

Sigur & De încredere

Serverele Limit-Hosting au o securitate fizică ridicată și redundanță de energie Datele dvs. vor fi securizate la noi.

secure

Foarte repede

Cu serverele și cablurile optice ultra-moderne, datele dvs. vor fi transferate utilizatorului final în milisecunde.

secure

Relații Clienți

Avem o echipă dedicată de asistență pentru vânzări și asistență pentru a vă ajuta oricând. De asemenea, puteți discuta cu noi.

Mai multe trăsături

Limit-Hosting vine cu multe funcții. Iată câteva dintre ele.

icon

Configurare instantanee

De îndată ce efectuați o plată cu succes prin PayPal sau SMS Paysafe, găzduirea dvs. web și numele de domeniu vor fi activate imediat. Niciun timp de așteptare.

icon

Backup-uri constante

Contul dvs. de găzduire este backup de 4 ori pe zi ca standard, cu integrarea noastră de rezervă. Folosim servere de backup dedicate, oferind & abilități ușoare de revenire a fișierelor

icon

Suport GIT / SVN

Dezvoltatorilor web le place să folosească sisteme de control al versiunilor. Toate conturile noastre de găzduire pot utiliza GIT & Instrumente pentru linia de comandă SVN pe serverele noastre. Pur și simplu solicitați acces SSH pentru a începe.

icon

280+ Instalează scripturi

Toate conturile noastre de găzduire vă permit să instalați software-uri populare precum Wordpress, Drupal, Joolma și Magento într-un singur pas ușor. Actualizarea software-ului dvs. este la fel de ușoară!

icon

cPanel inclus

Toate conturile de găzduire vin cu cea mai recentă versiune de cPanel. Acest lucru vă face viața mai ușoară să efectuați sarcini de rutină, cum ar fi configurarea adreselor de e-mail și gestionarea bazelor de date MySQL.

icon

Cel mai recent PHP & MySQL

Rețeaua noastră rulează cele mai recente versiuni stabile și sigure ale PHP & MySQL. De asemenea, implementăm reguli stricte de securitate și firewall care vă protejează site-ul web de vizitatorii nedoriti 24/7.